HK kort j HH kort j HS kort j HA kort j

Overige Specialiteiten

Eye Logic

duur 45 minuten, prijs € 55,95

 

Eye Logic, de behandeling voor de Oogcontour

De eerste complete behandeling specifiek voor de oogcontour

Eye Logic-Behandeling is een specifieke behandeling voor de schoonheid van de ogen. De behandeling is speciaal ontwikkeld voor deze kwetsbare zone en gericht op wallen en donkere kringen op de onderste en bovenste oogleden, kraaienpootjes en de fronsrimpel.
Speciaal tegen rimpels en lijntjes (kraaienpootjes en fronsrimpel)

De opperhuid rond de ogen is dun en kwetsbaar. Deze gevoelige zone wordt blootgesteld aan invloeden van buitenaf (wind, zon ...) en is bijzonder gevoelig voor verouderingsverschijnselen.
Vanaf het begin van de behandeling werkt de verspreiding van werkzame bestanddelen tegen verouderingsverschijnselen en bevordert de cel vernieuwing van de huid.
De behandeling wordt vervolgd met een serie unieke grepen die de oogcontour revitaliseren en de kraaienpootjes en fronsrimpel gladstrijken.

Door het effect van het exclusieve Masque Yeux Age Logic van Guinot, dat we aan het einde van de behandeling gebruiken, lijkt de oogopslag jonger en licht op. Het 'liftende effect' op de ogen is onmiddellijk zichtbaar.

Tegen wallen en donkere kringen op de oogcontour
Donkere kringen zijn te wijten aan een overtollige verwijding van de oppervlakkige bloedvaten, die aan de oppervlakte van de huid zichtbaar worden. Het bloed circuleert slecht en versterkt de blauwachtige kleur die wallen kenmerkt. In slechts 40 minuten regelt de Eye Logic-Behandeling de oppervlakkige bloedsomloop en bevordert het zichtbaar de doorstroming in de oogcontour.
In periodes van grote vermoeidheid kunnen de oogleden zwaar aanvoelen en wallen verschijnen. Dit fenomeen kan worden verklaard door lokale waterophoping in de bovenste en onderste oogleden. Dankzij de werkzame bestanddelen en specifieke grepen van de Eye Logic-Behandeling worden de oogleden gedraineerd en verlicht. Meteen na het einde van de behandeling zijn kringen en wallen verdwenen. De oogleden voelen niet zwaar meer.

Uw Schoonheidsresultaten
Na 45 minuten behandeling lijkt de oogopslag jonger en de ogen minder vermoeid:eye logic
- De rimpeltjes en lijntjes rondom de ogen zijn gladgestreken
- De oogcontour is 'gelift'
- De wallen en donkere kringen zijn verminderd.

 

Indien als extra behandeling bij de Hydradermie dubbele ionisatie en de Hydradermie Lift:

Prijs € 23,00

HK kort j HH kort j HS kort j HA kort j