HK kort j HH kort j HS kort j HA kort j

Overige Specialiteiten

Liftosome

duur 60 minuten, prijs € 69,95

 

De behandeling Liftosome is 100% gericht op het verstevigen en verjongen van de gelaatstrekken.

Het resultaat is te danken aan de voornaamste werkstof, Pro Collageen, en de modellerende werking van het Thermolift-masker. Het masker zorgt voor een zachte warmte waardoor de werkstoffen van het Pro Collageen beter intrekken.

Met een vloeiende, ritmische strijkbeweging over uw huid wordt een verstevigend serum en een crème aangebracht, gevolgd door een masker dat de werkstoffen activeert. Dit masker versterkt de verspreiding van de verstevigende werkstoffen diep in de opperhuid en de grondige opname hiervan door de huid.

Na een kwartier wordt het masker in één keer verwijdert om plaats te maken voor een zichtbaar stevigere huid en een perfect gemodelleerd gelaatscontour. Om de behandeling in totale ontspanning te beëindigen, voert de schoonheidsspecialiste een heerlijke massage uit van gezicht en hals met een gel-serum dat rijk is aan huidspannende werkstoffen. Eén voor één worden alle delen van het gezicht behandeld met perfect beheerste, specifieke massagegrepen. Dit is niet zomaar een massage. maar een echte fitness-kuur voor uw gezicht.

Met de jaren of in een periode van vermoeidheid verslapt de huid en verliest haar elasticiteit. De Liftosome behandeling heeft een verjongend en verstevigend effect op uw huid door de tekenen des tijds te vervagen! De Liftosome behandeling geeft de huid een hernieuwde uitstraling en vitaliteit, de sporen van vermoeidheid zijn verdwenen. Uw schoonheidsspecialiste maakt voor u een exclusieve behandeling met Pro Collageen die de elasticiteit van uw huid vernieuwt. Tijdens de behandeling geeft de zachte warmte van het Masque Thermolift volop nieuwe energie die de stevigheid van de huid herstelt. Aan het einde van de behandeling ontdekt u dat uw gezicht er jonger, ontspannen en steviger uitziet.

Geheimen van de behandeling
  • Concentré Pro Collagène. De schoonheidsspecialiste brengt op het gezicht het Concentré Pro Collagène aan, dat de elasticiteit van de huid bevordert en helpt deze in stand te houden.
  • Masque Thermolift. De zachte warmte van het Thermolift masker stimuleert de opname van de werkstoffen door de huid. Wanneer het hard wordt, heeft het masker een onmiddellijke modellerende huidspannende werking.
  • Sérum Anti-Age. De werkstoffen van het Anti-Age Serum, dat met zachte effleurages ter afsluiting van de behandeling wordt aangebracht, strijken de gelaatstrekken glad en zorgen voor extra zuurstoftoevoer naar de huidcellen om de verstevigende werking van de behandeling te optimaliseren.
HK kort j HH kort j HS kort j HA kort j