HK kort j HH kort j HS kort j HA kort j

Overige Specialiteiten

Uitgelicht! Mini Treatment Hydradermie

 
Mini Treatments zijn korte doelgerichte behandelingen, perfect voor de momenten met even iets minder tijd of als je er van geniet om regelmatig naar de schoonheidsspecialiste te gaan, prijs € 35,95 | 30 minuten.
 
Deze Hydradermie dubbele ionisatie behandeling bestaat uit:
Reiniging, peeling, ionisatie van werkstoffen met behulp van rolelektroden, zuurstof behandeling (0z2) en een nabehandeling met een crème.

Reiniging

Elke goede huidverzorging begint met de reiniging van de huid.
Hierdoor worden oppervlakkige onzuiverheden verwijdert en zal het resultaat van de gebruikte crèmes beter zijn. De reiniging wordt masserend op de huid aangebracht. Tijdens de behandeling wordt niet alleen het gezicht behandeld, ook de hals en decolleté worden behandeld.

Als de reiniging zijn werk heeft gedaan wordt deze door middel van een warme handdoek rustig van de huid verwijderd.

Na de reiniging wordt de huid nabehandeld met een lotion.

 01 HS Reinigen

Peeling

Door vermoeidheid, stress of ouder worden, verliest de huid haar uitstraling. De opperhuid is bedekt met dode huidcellen, de celvernieuwing neemt af, de huid ziet er dof uit. De buitengewoon effectieve werking van fruitzuren laat op biologische wijze dode huidcellen verdwijnen waardoor de crème die daarna wordt opgebracht ook volledig zijn werking kan doen.

 02 HS peeling

Ionisatie met rolelektroden

Eerst wordt een serumgel op de huid aangebracht. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende gels, voor de buste, het gezicht en de oogcontouren wordt een serumgel gebruikt aangepast aan het huidtype. Vervolgens worden rolelektroden voorzichtig over het gezicht, hals en buste geleid. Deze elektroden zenden een lichte galvanische stroom uit. De huid wordt hierdoor toegankelijker en absorbeert als een spons de beoogde bestanddelen welke in de gels zitten. Dit heeft een veel langduriger en beter effect in de huid, dan wanneer dit manueel aangebracht wordt.

03 HS Apparaat 

Zuurstof behandeling (0z2)

In enkele minuten leeft de huid weer op dankzij de weldadige glaselektroden. Ideaal om de ingeslapen mooie huid weer tot leven te wekken. Het gezicht wordt ingesmeerd met een zuurstof activerende gel, waarover de glazen elektrode een wisselstroom verspreiden. Hierdoor wordt de microcirculatie onmiddellijk gestimuleerd en de wisselwerking tussen de cellen geactiveerd, waardoor de zuurstofvoorziening naar de cellen wordt verbeterd. Dit geeft een mooie glans op de huid.

05 HS Apparaat nabehandelen

Dagcrème

De  behandeling wordt afgesloten met een verzorgende crème aangepast op het huidtype.

04 HS Verzorging

Al onze behandelingen worden uitgevoerd met de huidverbeterende producten van Guinot.

Wilu u meer weten over deze of andere mini Treatment behandelingen kunt u hier kijken of contact opnemen met één van onze schoonheidssalons (salon Venlo, Blerick of Tegelen).

HK kort j HH kort j HS kort j HA kort j