HK kort j HH kort j HS kort j HA kort j

Overige Specialiteiten

Pedicure

Onze voeten hebben veel te verduren en zijn vaak als eerste vermoeid.
Met zijn tweeën moeten ze een heel mensengewicht dragen. Ze lopen wat af op een dag en moeten zo veel kunnen doorstaan.

De voet is een ingewikkeld deel van het lichaam. Een voet heeft maar liefst 26 botten, 33 gewrichten, 107 pezen en 19 spieren.
De moeite waard dus om uw voet eens van dichter bij te bekijken en vooral wat meer aandacht te geven.
 
We verstoppen graag onze voeten in sokken en (soms verkeerde) schoenen en dat terwijl onze voeten juist zo belangrijk zijn.
Ze dragen ons gewicht en ze moeten ons kilometers dragen. Pas als er iets aan de voeten pijnlijk wordt, branderig voelt of steekt, zijn we ons bewust van onze voeten. Bij pijnlijke en vermoeide voeten zult u ongemerkt een andere houding aannemen die vervolgens weer kan lijden tot problemen in diverse gewrichten en lichaamsdelen. Zelfs tot aan uw nek en hoofd toe!
 
Mijdt u de pedicure omdat u zich schaamt voor uw voeten?
Knipt u nog snel even de nagels voordat u naar de pedicure gaat?

Dat is totaal niet nodig. U bent altijd van harte welkom bij Huizenaar Schoonheidsspecialiste in Venlo Centrum en u hoeft zich nergens voor te schamen. Onze specialiste ziet het als een geweldige uitdaging uw voeten en nagels weer mooi te maken. 
 
Pedicure is een behandeling voor mannen en vrouwen!!
 
De pedicure weet problemen als eelt, likdoorns, kloven, ingroeiende nagels te behandelen of tegen te gaan. Dit gebeurt professioneel, vakkundig en hygiënisch met speciale apparatuur en gereedschap. Een regelmatige pedicure behandeling is geen overbodige luxe en kan het moeilijkheden helpen voorkomen. Een pedicure behandeling is bovendien ook ontspannend en aangenaam. Lekker verzorgd en verwend worden en even aan niets hoeven denken!
 
De basisbehandeling van de pedicure bestaat uit:
• Nagels knippen
• Eelt, likdoorn, kloven behandelen
• Ingroeiende nagel drukvrij leggen
• Nagel omgeving reinigen
• Voetmassage met een voetencrème
 
Wanneer u na de pedicure behandeling van uw stoel afstapt, voelen uw voeten weer als nieuw! Tijdens de behandeling wordt uitgelegd wat er gedaan wordt en waarom.
 
Neem contact op voor een afspraak! 
Salon Tegelen | 077 - 324.08.02
 
 
 
pedicuri 1280x800
 
HK kort j HH kort j HS kort j HA kort j